​Køreskolen / Kørelæreren​

Mit mål er den laveste dumpeprocent

Jeg er stor modstander af den discount undervisning som mange køreskoler gør brug af, ved enten at lade eleverne sidde alene og studere teori på PC, Min teoriundervisning er en kombination af tavle, masser af dialog og storskærm,

​​Du får mulighed for at arbejde med teori hjemme på din Computer, Smartphone eller Tablet. ​Mit mål er den laveste dumpeprocent, så du sparer penge og undgår en negativ oplevelse ved ikke at bestå.

Mit vigtigste mål er, at du bliver en sikker bilist, og du forberedes ud over det lovpligtige, så du kan undgå alle former for ulykker, og at du kan klare dig på alle typer veje og i alle byer - også i København eller Hamburg.

​Derfor er mit undervisningsforløb minimum 8 gratis lektioner grundigere end du bliver tilbudt i andre køreskoler (uden at det tager længere tid).

J​eg tilbyder erfaring!

Ud over at være Kørelærer, så har jeg også en speciel overbygning fra Politiet som "Særlig Kørelærer". ​Jeg har haft Kørekort til samtlige kategorier i mere end 30 år (mange kørelærere har kun kørekort til bil), plus at jeg har en lang professionel karriere som bilist (Bus & Lastbil). Jeg har boet i flere lande - også hvor der køres i venstre side - læs avis artikel.

Forvent en detaljeret og individuel undervisning der passer til dine behov. Jeg har ry for at nå ud til alle elever, lige meget om de er bogligt stærke eller er kede af at gå i skole og læse. ​Min undervisning er tålmodig og frisk. ​Ud over at samle op i Grindsted er jeg også fleksibel med køreundervisning i Billund, Hejnsvig, Krogager, Vorbasse, Starup, Ansager, Skovlund, Sønder Omme, Filskov og Agerbæk - se teorilokalet.

Du kan også få genopfrisket din viden om trafik og få testet dine køreegenskaber på et Bilistkursus.​