​Bil kørekort

Underviser i Kategori B efter loven​

​Pas på. Der er desværre mange kørelærere der tilbyder dig en spotpris, hvor du eks. bare kommer til at sidde foran din computerskærm, og/ eller du modtager et STOP når de lovpligtige 29 lektioner er slut. Og der er mange køreskoler der alene målretter undervisningen til beståelse af teoriprøven.

- Men er du så i stand til at undgå ulykker (har du tænkt på, at der er en sammenhæng mellem at forsikringsselskaberne kræver skyhøje priser for unge mennesker, fordi de desværre kommer i mange ulykker - hvorfor ??? - manglede de noget i deres uddannelse)).

Hos mig får du udvidet teoriundervisning, og min statistik virker - mine elever kommer ikke i ulykker. Jeg forbereder dig også til at køre i storbyer, og vi tager ofte en tur forbi København hvis eleverne ønsker det.

​Der er altså forskel på køreskoler - et kørekort er ikke at sammenligne med prisen på mælk.!

Elevens individuelle formåen

​​Det er dog elevens individuelle formåen, der er afgørende for hvor mange lektioner – udover det obligatoriske mindste lektionsantal – eleven skal have, inden den praktiske prøve kan aflægges. ​På dette link kan du orientere dig om hvad der Lovpligtigt underviser efter: Undervisningsplan til Kategori B. ​Dertil skal du have kursus i Færdselsrelateret Førstehjælp som vi også tilbyder. ​Førstehjælpskursus.

Du skal have en lægeattest og billede til dit endelige kørekort. Jeg tilbyder også at lave et et godkendt pasbillede som har de rigtige dimensioner på 35 x 45 mm som er kravet til et pasfoto. Klik på dette FB-link som giver dig https://www.facebook.com/profile.php?id=100084233003688.

​Du kan også få genopfrisket din viden om trafik og få testet dine køreegenskaber på et B​ilistkursus - Klik her. ​Køreprøve og teoriprøve afvikles normalt i Grindsted, men kan efter ønske også afholdes andre steder.​​​

Har dette fanget din interesse?