​MC kørekort

​Undervisningen til Kategori A1, A2 og A​

Se her hvilket kort du må tage - Klik her

  • Lektioner i Teorilokale. Ud over den lovpligtige undervisning og klargøring til teoriprøve, får du men hos mig får du ca. 6 lektioner med livsvigtig viden om kørsel på MC, komplet uddannelse i at overleve på MC, og sandsynligvis også en del til at du får endnu større og sjovere oplevelser ved at køre på MC. uden merpris. . - I teorilokalet sidder du IKKE foran en computer, men modtager undervisning fra en virkelig MC entusiast igennem mere end 30 år som brænder for at hjælpe dig med alle spørgsmål om MCer og MC kørsel.
  • 6 lektioner på Køreteknisk Anlæg, I andre køreskoler får du 5 på et lille kedeligt anlæg. Jeg bruger Jyllandsringen (racerbane) hvor jeg også giver dig et kørekursus for at færdig pudse livsvigtige teknikker i sving og bremsning fra høj fart. Dette er måske din livsforsikring, da jeg denne dag arbejder meget med at afværge de mest almindelige ulykker på MC.

  • Manøvrer på Vej. Det er her jeg dygtiggør dig til at blive en reel mestersvinger og til at kunne bremse rigtigt. ​Mit mål er, når kørekortet er i hus, at du kører lige så godt som dem der har kørt i mange år.! En stor ambition kan du mene, men det er altså lykkedes for mig så vidt, med 100% tilfredse elever.​

​Konklusion. Det er NEMT at bestå et MC kørekort, men det er ikke mange steder du virkeligt lærer at køre på MC - og får de værktøjer der skal til for overleve. Det gør du i denne køreskole! Din sikkerhed kommer først.

​Jeg underviser udvidet i farlige situationer for MC i trafikken, og giver forklaringer så du overlever. Få en forsmag på filmklip, hvordan.

På Rådet for Sikker trafik får du en masse god information om MC kørsel. Jeg anbefaler alle der kører MC, at tage kursus i sikre reaktioner i kritiske situationer hvert andet år: Læs mere på www.mc-sikkerhed.dk/ eller på www.fdm.dk.

Du skal for en god ordens skyld være opmærksom på, at det er din egen ulykkeforsikring, der gælder for evt. personskade sket i køreskolen. På nedenstående link kan du orientere dig om hvad vi Lovpligtigt underviser efter Undervisningsplan.

Her kan du læse om alderskrav og størrelser for kategorier: A1-A2-A. Hvis MC kørekortet er dit første kørekort skal du også have kursus i Færdselsrelateret Førstehjælp som vi også tilbyder.

​Du skal have en lægeattest og billede til dit endelige kørekort. Jeg tilbyder også at lave et et godkendt pasbillede som har de rigtige dimensioner på 35 x 45 mm som er kravet til et pasfoto. Klik på dette FB-link som giver dig https://www.facebook.com/profile.php?id=100084233003688.

Ved skader på materiel dækker køreskolen de første kr. 100,-. Ved skader over 100 dækker eleven fra kr. 100,- op til kr. 4.999,-.​

Har dette fanget din interesse?

  • Ring på telefon: 40 45 55 20 eller udfyld formularen.

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

​Dansk legende fra 1934 genopstår. Den nostalgiske Nimbus C-model motorcykel relanceres i tidens trend som el-motorcykel. Denne køreskole vil være den første til at bruge den i undervisningen.

Se mere her

Horsens CVP

Samarbejde mellem Motorcykelkøreskolen og Horsens CVP hvor du vil kunne opnå nogle gode rabatter når du er elev i skolen.​

Se mere her